Hyvä kokousvieras, Itämerenkatu 11–13 sijaitsee Ruoholahdessa lähellä Helsingin keskustaa. Toimistollemme on erittäin helppo tulla esimerkiksi julkisilla liikkumisvälineillä.


Metrolla:
Toimistomme sijaitsee Ruoholahden metroasemaa vastapäätä. Metromatka Helsingin keskustasta (esim. Rautatieasemalta) kestää muutaman minuutin.

Bussilla: Bussilla on helppo tulla (Itämerenkadulle) niin Länsiväylän kuin keskustankin suunnasta. Keskustasta tai Kampista tultaessa esimerkiksi bussit 21V, 21BX ja 20X pysähtyvät aivan toimistomme välittömässä läheisyydessä. Pysäkin nimi on Länsiväylä.

Raitiovaunulla: Raitiovaunuilla 8 ja 9 pääsee lähelle toimistoamme. Saapuessasi raitiovaunulla 8 jää pysäkillä Ruoholahti (Itämerenkatu 19). Raitiovaunun 9 pysäkki on nimeltään Länsilinkki (Ruoholahdenranta).

Kävellen matka on noin 2 kilometriä Rautatieasemalta.

Autolla: Itämerenkatu 11–13 sisäpihalla on vierailijoille 10 maksutonta autopaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin. Ilmoita auton rekisterinumero, vierailukohde ja vierailun kesto talon vastaanottoon. Mikäli paikat ovat täynnä, maksullista parkkitilaa löytyy kiinteistön vieressä sijaitsevasta Ruohoparkista. Siihen pääsee ajamaan joko Itämerenkatu 7–9 sisäpihalta tai Porkkalankadulta.